Opastus kilpailukeskukseen

Kilpailijoiden ja toimitsijoiden pysäköinti

Opastus pysäköintiin on Luontokeskus Haltian kohdalta Solvallasta, Nuuksiontie 84 Espoo, josta ajoaika pysäköintiin Swinghilliin on pari minuuttia. Pysäköinnistä on palattava 400 metriä takaisin Nuuksiontielle Haltiaa vastapäätä olevalle pysäkille. Myös toimitsijat pysäköivät Solvallaan joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Pysäköinnistä bussikuljetukset kisakeskukseen

Solvallan pysäköinnistä on 5 minuutin bussikuljetus kilpailukeskuksen tuntumaan, josta on perille vielä 700 metrin kävelymatka tietä myöten. Väliä liikennöidään kahdella järjestäjien bussilla. Ensimmäinen lähtee Solvallasta lauantaina klo 9.00 ja vastaavasti sunnuntaina klo 7.30.

Bussit jättävät suunnistajat Nuuksiontielle, Meerlammentien pysäkille, jolta on opastus kisakeskukseen. Loppumatka tehdään kävellen.

Julkinen liikenne: kts. linkki

Huom: Tienvarsipysähtyminen ennen paikoitusta kielletty

  • Solvallaan johtava Nuuksiontie on kapea ja vilkkaasti liikennöity ja ilmoittautuneita kilpailijoita on liki 900. Liikenneturvallisuuden vuoksi tien varteen pysähtyminen tai pysäköinti purkua tai lastausta varten on EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Ohjeistuksesta poikkeavien rekisterinumerot kirjataan ylös
  • Parkkeeraus on kielletty Luontokeskus Haltian parkkipaikoille (Solvallan alaosassa). Seuratkaa opastusta ja liikenteenohjaajien ohjeita.
  • Pysäköintimaksu 5 euroa/auto yhdeltä päivältä. Pysäköintilipukkeita saa Infosta.

Kutsuvieraita ja median edustajia koskevat samat pysäköintiohjeet kuin kilpailijoita.