Kuntosuunnistus

Helsinki O-Games (HOG) kuntosuunnistus kutsuu kaikkia kunto- ja harrastesuunnistajia kisatason radoille kisamaastoon ilman lähtöaika- ja lisenssivelvoitteita.

Valittavana on myös helpohko 3 km:n rata, joka tukeutuu selkeisiin maastokohteisiin, lammen- ja järvenrantoihin sekä ulkoiluteihin.

Edes ajanotto ei ole pakollinen kuntosuunnistuksessa ja kisakeskuksen muksula huolehtii suunnistusperheiden pienemmistä.

Tervetuloa mukaan ottamaan mittaa omista suunnistustaidoista, tekemään viimeistelyharjoitus Jukolaan tai muuten vain nauttimaan Nuuksion hienoista maastoista!

Opastus kilpailukeskukseen

Omalla autolla ei pääse perille, vaan seuraa ohjetta Opastus kilpailukeskukseen.

Kuntosuunnistuksen sijainti

Kuntosuunnistuksen myynti, lähtö sekä maali sijaitsevat 400m HOG Kilpailukeskuksesta. Katso opastekartta.

Lähdöt

Molempina päivinä sama lähtöpaikka, opastus kisakeskuksesta. Lauantaina 10.6. 11:00-13:00 (maali sulkeutuu 15:30), sunnuntaina 11.6. 10:00-12:00 (maali sulkeutuu 14:30). Katso opastekartta.

Maali ja turvallisuus

Kuntosuunnistaja ei saa mennä HOG-kilpasuunnistuksen maaliin. Kulje MAALIN KAUTTA vaikka keskeyttäisit, jotta voimme tarkistaa, että kaikki ovat päässeet pois metsästä. Jokainen suunnistaa omalla vastuullaan.

Maksu

10€, alle 19-vuotiaat 5€. Emit-kortin vuokra 4€, alle 19-vuotiaat 1€, Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit Express -sarjaliput. Ei maksukortteja. Maksu kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla.

Radat

3km helpohko kuntosuunnistusrata, 5 ja 7km vaativia, kansallisen kilpailun A-tasoa. Molempina päivinä eri radat. Lauantai 2.8km (11 rastia), 5.0km (12) ja 7.1km (17). Sunnuntai 2.7km (10 rastia), 5.1km (12) ja 6.8km (13).

Tulokset ja reittihärveli

Online
Lauantain tulokset, väliajat ja reittihärveli

Tulosanalyysin ohjeet

Sunnuntain tulokset, väliajat ja reittihärveli

Kuntosuunnistuksen opastus

Toimitsijat ovat paikalla sinua varten. Opastamme ja autamme mielellämme!

Ennakkorekisteröinti

Rekisteröidy ennakkoon alla olevalla lomakkeella tai Iltarastit Express -palveluun. Ennakkorekisteröinti nopeuttaa toimintaa kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla, ennakkorekisteröinti EI ole sitova.

Kuntosuunnistuksen ohjeet

Rekisteröidy ennakkoon niin toiminta lähtöpaikalla on sujuvampaa. Ennakkorekisteröinti EI ole sitova.

Ilmoittaudu ja maksa kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla, se on 400 metrin päässä kilpailukeskuksesta (viitoitus).

Valitse haluamasi rata, kerro se toimitsijoille ja maksa karttamaksu, tarvittaessa vuokraa emit-kortti ajanottoa varten. Kompassin saat lainaksi veloituksetta. Toimitsijat kirjaavat tietosi tulosohjelmaan.

Ota kartta, siirry lähtöpaikalle ja nollaa emit-korttisi tuttuun tapaan: neljä välähdystä. Ja sitten matkaan!

Keskity omaan suoritukseen ja omaan rataasi. Maastossa on paljon kilpailijoita ja kilparatojen rasteja. Muista tarkistaa rastin koodi.

Muista tulla ajoissa maaliin, ettei sinua tarvitse lähteä etsimään. Kuntosuunnistaja ei saa mennä HOG-kilpasuunnistuksen maaliin. Näet oman tuloksen, väliajat ja analyysin heti maaliin tultuasi online-tulospalvelusta.

Toimitsijat neuvovat sinua mielellään, jos jokin kohta tuntuu oudolta.

Tervetuloa mukaan Nuuksion maastoihin vaikka molempina päivinä!

Lue juttu Kuntosuunnistajat kisavauhdissa