Kuntosuunnistus

/Kuntosuunnistus
Kuntosuunnistus2018-06-11T15:41:17+00:00

Helsinki O-Games (HOG) kuntosuunnistus kutsuu kaikkia kunto- ja harrastesuunnistajia kisatason radoille kisamaastoon ilman lähtöaika- ja lisenssivelvoitteita. Edes ajanotto ei ole pakollinen kuntosuunnistuksessa ja kisakeskuksen muksula huolehtii suunnistusperheiden pienemmistä (ilmoita lapsista 7.6. mennnessä markku.sormunen@helsinginsuunnistajat.fi).

Tervetuloa mukaan ottamaan mittaa omista suunnistustaidoista, tekemään viimeistelyharjoitus Jukolaan tai muuten vain nauttimaan Velskolan hienoista maastoista!

 

Lähdöt: Lauantaina 9.6. 11:00-13:00 (maali sulkeutuu 15:30), sunnuntaina 10.6. 10:00-12:00 (maali sulkeutuu 14:30).

Maksu: 10€, alle 19-vuotiaat 5€. Emit-kortin vuokra 4€, alle 19-vuotiaat 1€, Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit -sarjaliput. Ei maksukortteja. Maksu kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla.

Ennakkoilmoittautuminen Ilmoittaudu ennakkoon alla olevalla lomakkeella tai Iltarastit Express -palveluun. Ennakkoilmoittautuminen nopeuttaa toimintaa kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla, ennakkoilmoittautuminen EI ole sitova.

Pysäköinti: Vihdintie 101 (Kaakelikeskus), josta 2km bussikuljetus HOG kilpailukeskukseen. (Velskolan toimintakeskus), pysäköintimaksu 5€/auto/päivä.

Julkinen liikenne

Sijainti: Kuntosuunnistuksen myynti, lähtö sekä maali la 300m/ su 1000m kilpailukeskuksesta. Viitoitus tietä pitkin, lähtö numero 4.

Radat: Molempina päivinä eri radat, neljä vaihtoehtoa 3-8km. Lauantaina 3.2km helppo ja vaikeat 3.2 / 4.8 / 6.2km. Sunnuntaina vaikeat 3.1 / 4.9 / 6.9 / 8.2km. Vaikea vastaa kilparatojen tasoa.

Tulokset: Tapahtuman aikana Online-tulospalvelu (ohjeet).

Turvallisuus: Kulje MAALIN KAUTTA vaikka keskeyttäisit, jotta voimme tarkistaa, että kaikki ovat päässeet pois metsästä. Jokainen suunnistaa omalla vastuullaan.

 

Radat

Kuntosuunnistuksessa on tänä vuonna molempina päivinä tarjolla neljä rataa, uutuutena lauantain lyhyt (3,2 km) helppo rata. Muuten kuntoradat ovat vaikeudeltaan kilparatojen tasoa. Lauantaina pääsee suunnistamaan kilometrin verran H21E-sarjaa pitemmän radan. Sunnuntain kahdella pisimmällä radalla pääsee alueen luoteisosaan upealle järvien reunustamalle kallioylängölle. Kuntoratojen rastit ovat samoja kuin kilpasarjoilla mutta miltei kaikki rastivälit ovat omia. Katso lisätietoja maastosta ja radoista ratamestarien lausunnosta.

 

Kuntosuunnistuksen ohjeet

  • Rekisteröidy ennakkoon niin toiminta lähtöpaikalla on sujuvampaa. Ennakkorekisteröinti EI ole sitova.
  • Ilmoittaudu ja maksa kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla, se on lauantaina 300 metrin ja sunnuntaina 1000 metrin päässä kilpailukeskuksesta (viitoitus tietä pitkin).
  • Valitse haluamasi rata, kerro se toimitsijoille ja maksa karttamaksu, tarvittaessa vuokraa emit-kortti ajanottoa varten. Kompassin saat lainaksi veloituksetta. Toimitsijat kirjaavat tietosi tulosohjelmaan.
  • Ota kartta, siirry lähtöpaikalle ja nollaa emit-korttisi tuttuun tapaan: neljä välähdystä. Ja sitten matkaan!
  • Keskity omaan suoritukseen ja omaan rataasi. Maastossa on paljon kilpailijoita ja kilparatojen rasteja. Muista tarkistaa rastin koodi.
  • Muista tulla ajoissa maaliin, ettei sinua tarvitse lähteä etsimään. Kuntosuunnistaja ei saa mennä HOG-kilpasuunnistuksen maaliin. Näet oman tuloksen, väliajat ja analyysin heti maaliin tultuasi online-tulospalvelusta.

Toimitsijat neuvovat sinua mielellään, jos jokin kohta tuntuu oudolta.

Tervetuloa mukaan Velskolan maastoihin vaikka molempina päivinä!

Kuntosuunnistuksen tulokset

Lauantai

Sunnuntai

Tuloslinkin takaa löytyvät myös väliajat ja reittihärveli sekä tietysti oma tuloskortti.