Kuntosuunnistus

/Kuntosuunnistus
Kuntosuunnistus2019-06-07T01:02:39+00:00

KUNTOSUUNNISTUS

Helsinki O-Games (HOG) kuntosuunnistus kutsuu kaikkia kunto- ja harrastesuunnistajia kisatason radoille kisamaastoon ilman lähtöaika- ja lisenssivelvoitteita.

Valittavana on myös helpot 3 ja 5km radat, jotka tukeutuvat selkeisiin maastokohteisiin, lammenrantoihin sekä isoimpiin polkuihin. Edes ajanotto ei ole pakollinen kuntosuunnistuksessa ja kisakeskuksen muksula huolehtii suunnistusperheiden pienemmistä.

Isompaa haastetta hakeville tarjolla on vaativat, kansallisen kilpailun A-tason 4 ja 6km radat sekä sunnuntaina erityisesti Jukolaan treenaavia ajatellen 8km rata (22 rastia!). Molempina päivinä eri radat ja eri maastonosat.

Tervetuloa mukaan ottamaan mittaa omista suunnistustaidoista, tekemään viimeistelyharjoitus Jukolaan tai muuten vain nauttimaan Nuuksion länsiosan hienoista, harvemmin käytetyistä maastoista!

 

Lähdöt: Lauantaina 8.6. 11:00-13:00 (maali sulkeutuu 15:30), sunnuntaina 9.6. 10:00-12:00 (maali sulkeutuu 14:30).

Radat: 3 ja 5km helpohko kuntosuunnistusrata, 4 ja 6km vaativia, kansallisen kilpailun A-tasoa, sunnuntaina myös hyvin Jukola-harjoitukseen sopiva 8km vaativa rata. Molempina päivinä eri radat. Lauantai helpot 3.0km (8 rastia) ja 5.0km (11) sekä vaativat 4.0km (9) ja 6.0km (9). Sunnuntai helpot 2.9km (8 rastia) ja 5.2km (10) sekä vaativat 3.9km (11), 6.1km (15) ja 8.0km (22 rastia).

Maksu: 15€, alle 19-vuotiaat 8€, ennakkoon ilmoittautuneet 12/6€. Emit-kortin vuokra 4€, alle 19-vuotiaat 1€. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit Saldo-sarjaliput [http://helsinginsuunnistajat.fi/iltarastit-express/]. Ei maksukortteja. Maksu kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla.

Ennakkoilmoittautuminen: Ilmoittaudu ennakkoon oheisella lomakkeella tai Iltarastit Express –palveluun [http://helsinginsuunnistajat.fi/iltarastit-express/]. Ilmoittautuminen nopeuttaa toimintaa kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla, ilmoittautuminen EI ole sitova.

Pysäköinti ja kilpailukeskus: Navigointiosoite Tervalammentie 494 Vihti (60,330310, 24,422096). Pysäköintimaksu 5 euroa auto/päivä. Matka pysäköinnistä kilpailukeskukseen 0,5–1 km.

Kuntosuunnistuksen sijainti: Kuntosuunnistuksen myynti, lähtö sekä maali sijaitsevat lauantaina 1000m ja sunnuntaina 800m kilpailukeskuksesta. Reitti kuntosuunnistuksen lähtöön ja takaisin kilpailukeskukseen on viitoitettu.

Maali ja turvallisuus: Kuntosuunnistaja ei saa mennä HOG-kilpasuunnistuksen maaliin. Kulje AINA MAALIN KAUTTA, vaikka keskeyttäisit, jotta voimme tarkistaa, että kaikki ovat päässeet pois metsästä. Jokainen suunnistaa omalla vastuullaan.

Tulokset ja reittihärveli: Online-tulospalvelu heti netissä, reittihärvelit vähän myöhemmin illalla.
-Linkki >>  Lauantain tulokset, väliajat ja reittihärveli
-Linkki >> Sunnuntain tulokset, väliajat ja reittihärveli

Kuntosuunnistuksen opastus: Toimitsijat ovat paikalla sinua varten. Opastamme ja autamme mielellämme!

Kuntosuunnistuksen ohjeet:

  • Ilmoittaudu ennakkoon niin toiminta lähtöpaikalla on sujuvampaa. Ennakkoilmoittautuminen EI ole sitova.
  • Ilmoittaudu ja maksa kuntosuunnistuksen lähtöpaikalla, se on 1000/800 metrin päässä kilpailukeskuksesta (viitoitus).
  • Valitse haluamasi rata, kerro se toimitsijoille ja maksa karttamaksu, tarvittaessa vuokraa emit-kortti ajanottoa varten. Kompassin saat lainaksi veloituksetta. Toimitsijat kirjaavat tietosi tulosohjelmaan.
  • Ota kartta, siirry lähtöpaikalle ja nollaa emit-korttisi tuttuun tapaan: neljä välähdystä. Ja sitten matkaan!
  • Keskity omaan suoritukseen ja omaan rataasi. Maastossa on paljon kilpailijoita ja kilparatojen rasteja. Muista tarkistaa rastin koodi.
  • Muista tulla ajoissa maaliin, ettei sinua tarvitse lähteä etsimään. Kuntosuunnistaja ei saa mennä HOG-kilpasuunnistuksen maaliin. Näet oman tuloksen, väliajat ja analyysin heti maaliin tultuasi online-tulospalvelusta.

Toimitsijat neuvovat sinua mielellään, jos jokin kohta tuntuu oudolta.

Tervetuloa mukaan Nuuksion maastoihin, vaikka molempina päivinä!

Kuntosuunnistus –  Kilpailukutsu